Indmeldelse i oldboys/oldgirlsafdelingen

Indmeldelse i Viby IF Fodboldafdelingen - Oldies

Ved indmeldelse bekræftes hermed, at jeg har læst og er indforstået med nedenstående generelle retningslinier samt, at jeg har læst og accepteret Viby IF Fodboldafdelingens privatlivspolitik.

Jeg bekræfter desuden, at jeg samtidig med denne indmeldelse har indbetalt kontingent for indeværende sæson på klubbens konto 2282 6883 917 594. (Den til hver tid gældende kontingentsats kan ses under menupunktet kontingent).

Generelle regler:

I Viby IF Fodbold spilles alle kampe i holdets spillertøj, der udleveres på dagen og afleveres retur efter kampen samme dag, hvis ikke andet er aftalt.

Udmeldelse:

Udmeldelse skal ske SKRIFTLIGT og sendes til holdleder samt klubbens kasserer. Dette er bl.a. for, at en evt. modtager klub kan få tilsendt spillercertifikatet. Vi vil også meget gerne have en begrundelse for udmeldelsen, men dette er ikke et krav.