Indmeldelse i oldboys/oldgirlsafdelingen

Indmeldelse i Viby IF Fodboldafdelingen - Oldies

Ved indmeldelse bekræftes hermed, at jeg har læst og er indforstået med nedenstående generelle retningslinier samt, at jeg har læst og accepteret Viby IF Fodboldafdelingens privatlivspolitik.

Generelle regler:

I Viby IF Fodbold spilles alle kampe i holdets spillertøj, der udleveres på dagen og afleveres retur efter kampen samme dag, hvis ikke andet er aftalt.

Udmeldelse:

Udmeldelse skal ske SKRIFTLIGT og sendes til holdleder samt klubbens kasserer. Dette er bl.a. for, at en evt. modtager klub kan få tilsendt spillercertifikatet. Vi vil også meget gerne have en begrundelse for udmeldelsen, men dette er ikke et krav.

Nyt fra ungdom 06. oktober kl. 07:50
U10 medalje stævne Det ene hold ud af vores 2 U10 hold med flotte medaljer efter endt sæson ⚽️
Nyt fra ungdom
22. juni kl. 21:54 U10 VG pigerne afholdte klubmesterskab for VG Fodbolds Super seje U7 drenge og piger ⚽️
22. juni kl. 10:19 Generalforsamling d. 24. juni kl. 19:30
Klubnyt
13. marts kl. 08:51 Generalforsamling den 18. marts i Viby fodbold udskudt.
27. februar kl. 11:07 Tilmelding til dbu´s FIFA turnering
;