Indmeldelse i ungdomsafdelingen

Indmeldelse i Viby IF Fodboldafdelingen - Ungdom

Ved indmeldelse bekræftes hermed, at vi forældre til indmeldte ungdomsspiller har læst og er indforstået med nedenstående generelle regler samt Forældrebud i VIF Fodbold (findes under punktet til forældre på denne hjemmeside) samt, at vi har læst og accepteret Viby IF Fodboldafdelingens privatlivspolitik.

Generelle regler:

I Viby IF Fodbold spilles alle kampe i holdets spillertøj, der udleveres til spilleren på dagen og afleveres retur efter kampen samme dag, hvis ikke andet er aftalt.

Som spiller/forældre må man forvente at få tildelt opgaver så som:

Udmeldelse:

Udmeldelse skal ske SKRIFTLIGT og sendes til holdleder/cheftræner samt klubbens kasserer. Dette er bl.a. for, at en evt. modtager klub kan få tilsendt spillercertifikatet. Vi vil også meget gerne have en begrundelse for udmeldelsen, men dette er ikke et krav.

Nyt fra ungdom 22. juni kl. 21:54
U10 VG pigerne afholdte klubmesterskab for VG Fodbolds Super seje U7 drenge og piger ⚽️
18. november kl. 14:31 CP CUP 2020
08. oktober kl. 15:00 VG Fodbolds U10 piger ses her i deres nye træningsdragter
Nyt fra ungdom
30. september kl. 11:18 U10 Pigerne til endnu et stævne.
Nyt fra kvinde senior
27. august kl. 11:19 Kvinde Senior