Indmeldelse i ungdomsafdelingen

Indmeldelse i Viby IF Fodboldafdelingen - Ungdom

Ved indmeldelse bekræftes hermed, at vi forældre til indmeldte ungdomsspiller har læst og er indforstået med nedenstående generelle regler samt Forældrebud i VIF Fodbold (findes under punktet til forældre på denne hjemmeside) samt, at vi har læst og accepteret Viby IF Fodboldafdelingens privatlivspolitik.

Generelle regler:

I Viby IF Fodbold spilles alle kampe i holdets spillertøj, der udleveres til spilleren på dagen og afleveres retur efter kampen samme dag, hvis ikke andet er aftalt.

Som spiller/forældre må man forvente at få tildelt opgaver så som:

Udmeldelse:

Udmeldelse skal ske SKRIFTLIGT og sendes til holdleder/cheftræner samt klubbens kasserer. Dette er bl.a. for, at en evt. modtager klub kan få tilsendt spillercertifikatet. Vi vil også meget gerne have en begrundelse for udmeldelsen, men dette er ikke et krav.

Klubnyt 04. maj kl. 09:19
VG Fodbold holder stiftende generalforsamling 27.5.2021 kl. 19.30 VG Fodbold holder stiftende generalforsamling 27.5.2021 kl. 19.30
20. september kl. 16:27 U11 og U12 pigerne fik fint besøg til træning
Nyt fra ungdom