Menu

Indmeldelse i ungdomsafdelingen

Indmeldelse i Viby IF Fodboldafdelingen - Ungdom

Ved indmeldelse bekræftes hermed, at vi forældre til indmeldte ungdomsspiller har læst og er indforstået med nedenstående generelle regler samt Forældrebud i VIF Fodbold (findes under punktet til forældre på denne hjemmeside) samt, at vi har læst og accepteret Viby IF Fodboldafdelingens privatlivspolitik.

Generelle regler:

I Viby IF Fodbold spilles alle kampe i holdets spillertøj, der udleveres til spilleren på dagen og afleveres retur efter kampen samme dag, hvis ikke andet er aftalt.

Som spiller/forældre må man forvente at få tildelt opgaver så som:

Vask af spillertøj - Medbringelse af kage/frugt ved kamp - Kørsel til udekampe - Vagter ved dommerbord - Deltagelse i sociale arrangementer - Deltagelse i spiller-/forældremøder - Deltagelse i afvikling af hjemmebanedagen – udendørs- samt indendørsafslutningen

Udmeldelse:

Udmeldelse skal ske SKRIFTLIGT og sendes til holdleder/cheftræner samt klubbens kasserer. Dette er bl.a. for, at en evt. modtager klub kan få tilsendt spillercertifikatet. Vi vil også meget gerne have en begrundelse for udmeldelsen, men dette er ikke et krav.

 

Klubnyt 05. januar kl. 15:25
Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling - Fusion af Gadstrup og Viby Fodbold Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling - Fusion af Gadstrup og Viby Fodbold
Nyt fra ungdom
12. september kl. 17:44 VG 2007/2008
Nyt fra kvinde senior
13. august kl. 08:11 Kvinde Senior (1)
Nyt fra ungdom
22. juni kl. 21:54 U10 VG pigerne afholdte klubmesterskab for VG Fodbolds Super seje U7 drenge og piger ⚽️
Klubnyt
22. juni kl. 10:19 Generalforsamling d. 24. juni kl. 19:30
;

Drenge 2016