Tøjpolitik

Tøjpolitik for Fodboldafdelingen (ungdom og oldies)

Et sæt spillertøj består af:

En grøn trøje med korte ærmer

Et par korte hvide shorts

Et par lange grønne strømper

Farven på shortsne kan ændres til grøn, hvis særlige forhold taler for det. Ændringen skal aftales med ungdomsudvalget inden tøjet bestilles.

Klubbens logo skal være påtrykt på højre side af brystet (set forfra) i hvid farve. Spillernummeret skal være påtrykt trøjen midt på ryggen i hvid farve.

Sponsor reklame kan placeres midt på brystet og/eller på ryggen over spiller nummeret.

Et sæt målmandstøj består af:

En trøje med lange ærmer i valg fri farve, men skal klart adskille sig fra spiller tøjet.

Et par korte sorte bukser.

Et par lange sorte strømper.

Generelt:

Kamptøj skal være af mærket Hummel.

Alle sportsartikler (tøj, bolde med videre) skal købes gennem Sport Direct i Roskilde og via klubbens materialeansvarlige med mindre andet er aftalt med denne.

Ved holdfællesskaber gælder andre regler - kontakt venligst ungdomsudvalget herfor.

Hvis der er andre afvigelser fra standarden kræver dette godkendelse fra ungdomsudvalget.

Klubnyt 05. januar kl. 15:25
Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling - Fusion af Gadstrup og Viby Fodbold Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling - Fusion af Gadstrup og Viby Fodbold
Nyt fra ungdom
12. september kl. 17:44 VG 2007/2008