Menu

Sponsor for Viby IF Fodbold - en sund idé

Viby IF Fodbold er fodboldklubben i Viby Sjælland.

På få år er klubbens medlemstal vokset til omkring 600 medlemmer – fordelt på piger, drenge, børn, unge, voksne og ældre, så vi har rigtig godt fat i befolkningen i området. 

Det vigtigste for os er, at vi kan tilbyde alle i klubben: trivsel, ordnede forhold og tidssvarende faciliteter. En kunstgræsbane så der kan spilles hele året, haltider til indendørs fodbold - både almindelig og Futsal, spilletrøjer til alle hold, uddannede trænere, sociale arrangementer, god trivsel ...   

Klubben er selvfølgelig bygget op om verdens mest populære boldspil, men også de mange frivillige hjælpere og trænere, der ud over spillet og trivslen omkring idrætscentret også er en aktiv del af nærmiljøet i hele byen og af idrætsforeningen.

Vi er en bredde fodboldklub, der lægger meget vægt på trivslen og gode sociale relationer ved siden af, at vores bestræbelser på at skabe dygtige fodboldspillere. Viby IF Fodbold er endvidere kommet med i DBU’s ”Klubfidusen” som målretter fokus på tværs af årgange og køn samt sigter på ”sammenhold i stedet for hold”.  

I vores klub er vi nødsaget til at prioritere pengene: Skal vi købe flere bolde, nye spilletrøjer eller kegler? Hvor mange trænere kan komme på uddannelse, skal vi tilbyde at betale for stævner og hvor mange timer har vi råd til at leje idrætscentret?

Som sponsor hos os kan du være sikker på, at alle midler bliver anvendt 100 % for at øge det sportslige niveau – og spilleglæden. 

Dine fordele udover, at støtte mange glade og engagerede børn og unge i deres fritidsinteresse, er yderligere specificeret under ”Type af Sponsorrater”.   

Der er planlagt en sponsorvæg ud mod P7 stien, der på sigt vil give mulighed for en anden type sponsorater.

Viby IF Fodbold opfordrer alle vores medlemmer og deres omgangskreds at støtte vores sponsorer, fordi de støtter os.

Klubbens sponsorer

Årgang 2008's sponsorer

Årgang 2007's sponsorer

Drenge 2004/2005's sponsorer

Drenge 2002/03's sponsorer

Piger 2002's sponsorer

Piger U16's sponsorer

Drenge 2000/2001's sponsorer

Kvinde seniors sponsorer